Agility

PORSK on Porvoossa  vahvasti agilitya harrastava yhdistys. Jäsenistömme kilpailee aktiivisesti lajissa kaikissa taso –ja säkäluokissa.

Porsk pyrkii kouluttamaan kaikentasoisia agilitykoiria ohjaajineen. Kesän aikana pyörii jäsenistön vakituiset viikkotreenit sekä muutamia alkeiskursseja. Alkeis- /estekursseilla on mahdollista päästä tutustumaan lajiin kuuden kerran kurssimuodossa.Edellytys kurssiosallistumiselle on että koirakko käy PORSKin järjestämän leikkikoulun. 


Mitä agility on?

Agility on ihmisen ja koiran yhteistyöhön perustuva liikuntamuoto, joka sopii kaiken ikäisille ihmisille. Suomessa agilityn parissa liikkuu yli 10 000 ja maailmanlaajuisesti yli 100 000 harrastajaa.


Agilityssa ihmisen ohjaama koira suorittaa tuomarin suunnitteleman esteradan virheettömästi ja mahdollisimman nopeasti. Ohjaaja liikkumalla, kehonsa liikkein ja ääntään käyttäen ohjaa koiraa suorittamaan radalla olevat esteet. Parhaimmillaan agilitysuoritus on ohjaajan ja koiran saumatonta yhteistyötä. Lajissa voi kilpailla tai sitä voi harrastaa ihan vain omaksi ja koiran iloksi.


Lähde: www.agilityliitto.fi

Agility koulutukset

Tiedustelut:

agikoulutus.porsk @ gmail.com


Agilityn kilpailuvastaava          

Kati Kiiski-Apajainen                                                  


Agilityn koulutusvastaava

Jenni Ikävalko        


Leikkikoulu

leikkikoulu.porsk@gmail.com

Agility kilpailut

PORSK järjestää virallisia sekä epävirallisia agilitykilpailuja.

Kilpailukalenteri: www.agilityliitto.fi

Maksuna käyvät Epassi, Smartum Liikuntasetelit, Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelit, asiakkaan ennakkoon maksama Smartum saldo -verkkomaksu, Edenred setelit sekä saldo- verkkomaksut.