Agility

PORSK on Porvoossa  vahvasti agilitya harrastava yhdistys. Jäsenistömme kilpailee aktiivisesti lajissa kaikissa taso –ja säkäluokissa.

Porsk pyrkii kouluttamaan kaikentasoisia agilitykoiria ohjaajineen. Kesän aikana pyörii jäsenistön vakituiset viikkotreenit sekä muutamia alkeiskursseja. Alkeis- /estekursseilla on mahdollista päästä tutustumaan lajiin kuuden kerran kurssimuodossa.Edellytys kurssiosallistumiselle on että koirakko käy PORSKin järjestämän leikkikoulun. 


Mitä agility on?

Agility on ihmisen ja koiran yhteistyöhön perustuva liikuntamuoto, joka sopii kaiken ikäisille ihmisille. Suomessa agilityn parissa liikkuu yli 10 000 ja maailmanlaajuisesti yli 100 000 harrastajaa.


Agilityssa ihmisen ohjaama koira suorittaa tuomarin suunnitteleman esteradan virheettömästi ja mahdollisimman nopeasti. Ohjaaja liikkumalla, kehonsa liikkein ja ääntään käyttäen ohjaa koiraa suorittamaan radalla olevat esteet. Parhaimmillaan agilitysuoritus on ohjaajan ja koiran saumatonta yhteistyötä. Lajissa voi kilpailla tai sitä voi harrastaa ihan vain omaksi ja koiran iloksi.


Lähde: www.agilityliitto.fi

Agility koulutukset

Tiedustelut:

agikoulutus.porsk @ gmail.com


Agility kilpailut

PORSK järjestää virallisia sekä epävirallisia agilitykilpailuja.

Kilpailukalenteri: www.agilityliitto.fi

Maksuna käyvät Epassi, Smartum Liikuntasetelit, Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelit, asiakkaan ennakkoon maksama Smartum saldo -verkkomaksu, Edenred setelit sekä saldo- verkkomaksut. 


PORSKin Marianne Sumela ja Bamse maksien Suomen mestareita 2023 agilityssä!!

Viikonloppuna 25.-27.8. huipentui agilityn arvokisakausi SM-kisoissa Jyväskylässä. Porvoonseudun Koiraharrastajien Marianne Sumela ja Bamse sijoittuivat korkeimmalle palkintopallille maksiluokassa. Myös Sanna Stark ja Johan On Lio Messi Jr ”Jässi” sijoittuivat 5. maksiluokassa. Onnea upeasta työstä ja hienoista kisasuorituksista!