PORSK ry

Porvoonseudun Koiraharrastajat 

 "Koiraharrastusta vuodesta 1994"

Porvoonseudun koiraharrastajat ry eli PORSK on perustettu vuonna 1994. Pieni koiraharrastajaporukka tarjosi yhdistyksen alkuaikoina jäsenistölleen agility- ja tottelevaisuuskoulutusta. Sen lisäksi yhdistyksessä harrastettiin pienimuotoista PK-toimintaa.

PORSK on vuosien varrella kasvanut yli sadan jäsenen iloiseksi ja aktiiviseksi seuraksi, jossa on mukava harrastaa. Nykyisin yhdistyksen pääpaino on agilityssä ja tottelevaisuudessa. Vuonna 2012 yhdistys sai käyttöönsä lämpimän sisähallin, jossa jäsenistö pystyy harjoittelemaan vuoden ympäri myös talven kylmimpinä aikoina.

Yhdistys tarjoaa agilityn ja tokon alkeiskursseja läpi vuoden. Lisäksi PORSK järjestää vuosittain aktiivisesti agilitykilpailuja ja toko sekä rallytoko kokeita.

Tervetuloa kotisivuillemme, toivottavasti viihdyt!

Ajankohtaista

Agikisat 18.-19.11.2023

PORSKin Marianne Sumela ja Bamse maksien Suomen mestareita 2023 agilityssä!!

Viikonloppuna 25.-27.8. huipentui agilityn arvokisakausi SM-kisoissa Jyväskylässä. Porvoonseudun Koiraharrastajien Marianne Sumela ja Bamse sijoittuivat korkeimmalle palkintopallille maksiluokassa. Myös Sanna Stark ja Johan On Lio Messi Jr ”Jässi” sijoittuivat 5. maksiluokassa. Onnea upeasta työstä ja hienoista kisasuorituksista!

PORSKin toimintaa tukemassa!