PORSK ry

Porvoonseudun Koiraharrastajat

"Koiraharrastusta vuodesta 1994"

Porvoonseudun koiraharrastajat ry eli PORSK on perustettu vuonna 1994. Pieni koiraharrastajaporukka tarjosi yhdistyksen alkuaikoina jäsenistölleen agility- ja tottelevaisuuskoulutusta. Sen lisäksi yhdistyksessä harrastettiin pienimuotoista PK-toimintaa.

PORSK on vuosien varrella kasvanut yli sadan jäsenen iloiseksi ja aktiiviseksi seuraksi, jossa on mukava harrastaa. Nykyisin yhdistyksen pääpaino on agilityssä ja tottelevaisuudessa. Vuonna 2012 yhdistys sai käyttöönsä lämpimän sisähallin, jossa jäsenistö pystyy harjoittelemaan vuoden ympäri myös talven kylmimpinä aikoina.

Yhdistys tarjoaa agilityn ja tokon alkeiskursseja läpi vuoden. Lisäksi PORSK järjestää vuosittain aktiivisesti agilitykilpailuja ja toko sekä rallytoko kokeita.

Tervetuloa kotisivuillemme, toivottavasti viihdyt !

Kisakuulumisia ja kuvia löydät myös blogistamme:

Ajankohtaista

Leikkikoulut jatkuvat!

Joulukuun 2022 Leikkis: 3.12, 10.12, ja 17.12 klo 18-20 ja 31.12 klo 12-14. Tiedustele vapaita paikkoja! leikkikoulu.porsk@gmail.com

Leikkikoulu on tarkoitettu yli 6kk ikäisille koirille. Kurssin hinta on 60 euroa ja kurssi toteutuu, kun on riittävä määrä osallistujia. Tarkoituksena on opetella koiran palkkausta ja motivointia ja toimii siis perusteena kaikkiin lajeihin. Palkkaus on kaiken yhteisen tekemisen perusta. Ilmoittautumiset ja lisätiedot leikkikoulu.porsk@gmail.com

PORSKin toimintaa tukemassa