AjankohtaistaRally-Toko kilpailut 29.11.2020 KILPAILUT PERUTTU !

Rally-Toko kilpailut 9.1.2021

Koulutukset — Kilpailut ja ilmoittautuminen Tulokset

Toko

PORSKissa on pieni, mutta aktiivinen TOKOa harrastava porukka.  Jäsenille on kerran viikossa harjoitukset. Kilpaileville ja kilpailemaan aikoville jäsenille pyritään järjestämään ohjattuja harjoituksia.

Jäsenille tarkoitettujen harjoitusten lisäksi pidetään PORSKin hallissa tokon alkeis- ja jatkokursseja sekä pentukursseja. Kursseilla on kuusi tapaamiskertaa. Niitä järjestetään, kun kurssille on ilmoittautunut vähintään kuusi koirakkoa.

Yhdistys järjestää vuosittain useita tottelevaisuuskokeita, joiden ilmoittautumisessa jäsenet ovat etusijalla.

TOTTELEVAISUUSKOKEIDEN TARKOITUS

Koulutuksen tarkoitus on opettaa koiralle miellyttävää ja hallittua käyttäytymistä sekä koiran ohjaajalle oikeaa ja asiallista koiran käsittelytaitoa.

Tottelevaisuuskokeella testataan koulutuksen tulosta eli koiran ja ohjaajan välistä yhteistyötä sekä koiralle opetetun käyttäytymisen tasoa.

Koetoiminnan tavoitteena on myös lisätä tietoa koiran oppimiskyvystä sekä koulutuksen mahdollisuuksista koiran yhteiskuntakelpoisuuden parantamisessa.

Lisäksi tavoitteena on eläinystävällisen ja terveen kilpailuhengen luominen sekä harrastuksen lisääminen.

(Lähde: Tottelevaisuuskokeiden säännöt s. 4)

 

Belgianpaimenkoirien maailmanmestaruuksista kilpailtiin tänä vuonna Tuusulassa 26.5-1.6.2014. FMBB 20th Word Championship tottelevaisuuskokeen 1. luokan maailmanmestari on tänä vuonna Flying Orange de Haute Volée "Sally" yhteistuloksella 480p. Sallya ohjasi Pernilla Tallberg. Onnittelut hienosta suorituksesta ja maailmanmestaruudesta!!