AjankohtaistaRally-Toko kilpailut 29.11.2020 KILPAILUT PERUTTU !

Rally-Toko kilpailut 9.1.2021

Koulutukset Kilpailut Tulokset

Agility

Porsk on Porvoossa  vahvasti agilitya harrastava yhdistys. Jäsenistömme kilpailee aktiivisesti lajissa kaikissa taso –ja säkäluokissa.

Porsk pyrkii kouluttamaan kaikentasoisia agilitykoiria ohjaajineen. Kesän aikana pyörii jäsenistön vakituiset viikkotreenit sekä muutamia alkeiskursseja. Alkeis- /estekursseilla on mahdollista päästä tutustumaan lajiin kuuden kerran kurssimuodossa. Kursseja pyritään aloittamaan aina kun 5-7 koirakkoa on ilmoittautunut mukaan.

Mitä agility on?

Agility on ihmisen ja koiran yhteistyöhön perustuva liikuntamuoto, joka sopii kaiken ikäisille ihmisille. Suomessa agilityn parissa liikkuu yli 10 000 ja maailmanlaajuisesti yli 100 000 harrastajaa.

Agilityssa ihmisen ohjaama koira suorittaa tuomarin suunnitteleman esteradan virheettömästi ja mahdollisimman nopeasti. Ohjaaja liikkumalla, kehonsa liikkein ja ääntään käyttäen ohjaa koiraa suorittamaan radalla olevat esteet. Parhaimmillaan agilitysuoritus on ohjaajan ja koiran saumatonta yhteistyötä. Lajissa voi kilpailla tai sitä voi harrastaa ihan vain omaksi ja koiran iloksi.

Lähde: www.agilityliitto.fi